Supermoto Weekend Smalininkai


Priedai


#

DIENOTVARKĖ (preliminari)

Sekmadienis
1 sesija
15 min. 10:00 – 10:15 / 1 Grupė. Pitbike (kartu su SM65, SM Junior)
15 min. 10:15 – 10:30 / 2 Grupė. Supermoto
15 min. 10:30 – 10:45 / 3 Grupė. SuperQuad
15 min. 10:45 – 11:00 / 4 Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)
2 sesija
15 min. 11:00 – 11:15 1 Grupė. Pitbike (kartu su SM65, SM Junior)
15 min. 11:15 – 11:30 / 2 Grupė. Supermoto
15 min. 11:30 – 11:45 3 Grupė. SuperQuad
15 min. 11:45 – 12:00 4 Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)
3 sesija
15 min.
12:00 – 12:15 1 Grupė. Pitbike (kartu su SM65, SM Junior)
15 min. 12:15 – 12:30 / 2 Grupė. Supermoto
15 min. 12:30 – 12:45 3 Grupė. SuperQuad
15 min. 12:45
 – 13:00 / 4 Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)
4 sesija
15 min. 13:00 – 13:15 / 1 Grupė. Pitbike (kartu su SM65, SM Junior)
15 min. 13:15 – 13:30 / 2 Grupė. Supermoto
15 min. 13:30 – 13:45 3 Grupė. SuperQuad
15 min. 13:45 – 14:00 / 4 Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)
5 sesija
15 min.
14:00 – 14:15 1 Grupė. Pitbike (kartu su SM65, SM Junior)
15 min. 14:15 – 14:30 / 2 Grupė. Supermoto
15 min. 14:30 – 14:45 3 Grupė. SuperQuad
15 min. 14:45 – 15:00 / 4 Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)
6 sesija
15 min.
 15:00 – 15:15 1 Grupė. Pitbike (kartu su SM65, SM Junior)
15 min. 15:15 – 15:30 / 2 Grupė. Supermoto
15 min. 15:30 – 15:45 3 Grupė. SuperQuad
15 min. 15:45 – 16:00 Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)
1 treniruotė su starto ir finišo procedūra
12 min. +2 ratai 16:00 – 16:20 1 Grupė. Pitbike (kartu su SM65, SM Junior)
15 min. +2 ratai 16:20 – 16:40 / 2 Grupė. Supermoto
12 min. +2 ratai 16:40 – 17:00 3 Grupė. SuperQuad
2 treniruotė su starto ir finišo procedūra
12 min. +2 ratai 17:00 – 17:20 1 Grupė. Pitbike (kartu su SM65, SM Junior)
15 min. +2 ratai 17:20 – 17:40 / 2 Grupė. Supermoto
12 min. +2 ratai 17:40 – 18:00 3 Grupė. SuperQuad
Vėlesni važiavimai
15 min. 18:00 – 18:15 Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)
15 min. 18:15 – 18:30 / Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)
15 min. 18:30 – 18:45 Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)
15 min. 18:45 – 19:00 Grupė. Pramoginiai kartingai (žiūrovams)

Mokesčiai*(1)
Dalyvio mokestis:
Užsiregistravus ir apmokėjus iki 2022-05-04 18:00 val.  50 Eur
Užsiregistravus ir apmokėjus iki 2022-05-16 18:00 val. – 60 Eur
Užsiregistravus ir apmokėjus iki 2022-05-25 18:00 val. – 70 Eur
Užsiregistravus ir apmokėjus po 2022-05-25 18:00 val. ir renginio dieną – 80 Eur
*(1) Užsienio šalių svečiams taikoma 50% nuolaida

Žiūrovams įėjimas – 5 Eur
Dėl važiavimo pramoginiais kartingais prašome kreiptis žemiau nurodytais Smalininkų kartodromo kontaktais.

TAISYKLĖS
Renginio dalyviams galioja bendrosios tvarkos ir elgesio trasoje taisyklės.

ORGANIZATORIAI

Slalomo akademija
Tel. +370 618 64222, +370 682 22286
El. paštas slalomoakademija@gmail.com

slak-logo-200x


Smalininkų kartodromas
Tel. +370 615 45 397

sma-kart

Registracija atidaryta

Pradžia: 2022-04-27 08:00
Pabaiga: 2022-06-12 18:00
Dalyvauti