#TrackDayLT

#TrackdayLT #2024

  • icon Tipas: Žiedas
  • icon Organizatorius: Slalomo akademija.
  • icon Miestas: Kačerginė
  • icon Data: 2024-06-22
  • icon Vieta: Nemuno žiedas

Priedai


#


Formatas

Visos dienos renginys skirtas žiedinių lenktynių profesionalams, mėgėjams ir net naujokams: pasitikrinti techniką, treniruotis, mėgautis automobilių sportu, gerinti vairavimo įgūdžius bei bendrauti bendraminčių būryje, ir svarbiausia – su Organizatorių priežiūra bei budinčiomis tarnybomis. Trackday tipo renginyje važiuojama yra pagal iš anksto paruoštą tvarkaraštį, grupėmis (A, B, C) pagal rato įveikimo laiką.


MENIU

 3300m ilgio Kačerginės Nemuno žiedo trasa

 Profesionalūs ir padėti pasiruošę teisėjai

 Kokybiškas TrackDayLT su daug laiko trasoje

 Laiko matavimas ir rezultatai realiu laiku

 Neperpildyta trasa dalyviais

 Gera atmosfera pit'uose

 Muzika
 Foto :)

and much more than you expect 👌


Išsamiau? Skaitykite toliau :)

Trasa

2 trasos konfigūracijos:

1) žiedinių lenktynių X (su standartine starto/finišo stabdymo zona) - ja vadovaujasi visi A ir B grupių dalyviai;

2) žiedinių lenktynių Y (su keliomis stabdymo zonomis) - ja vadovaujasi visi C grupės dalyviai (jeigu bus sudaroma tokia grupė).


Tvarkaraštis (preliminarus, 2024-05-29 v0)

07:00 – Vartai atidaromi.
08:00 – Administracinės ir techninės komisijos darbo pradžia (atvykus vėliau - važiuojate pagal likusį tvarkaraštį).

09:00 - 16:00 – Trackday sesijos (2-3 dalyvių grupės, detalus tvarkaraštis žemiau).

17:00 Vartai uždaromi.


Detalus tvarkaraštis (preliminarus, 2024-05-29 v0)
07:00 – Vartai atidaromi. Parkuotis pagal penktadienį paskelbtą aikštelės planą.
08:00 - Administracinės ir techninės komisijos pradžia. Daviklių išdavimas.

09:00 - 09:20 (20 min.) – #TrackDayLT / Sesija A-1 (A grupė, 1 važiavimas)
09:20 - 09:40 (20 min.) – #TrackDayLT / Sesija B-1 (B grupė, 1 važiavimas)
09:40 - 10:00 (20 min.) – Pertrauka (rezervinė grupė)


10:00 - 10:30 (30 min.) – #TrackDayLT / Sesija A-2 (A grupė, 2 važiavimas)
10:30 - 11:00 (30 min.) – #TrackDayLT / Sesija B-2 (B grupė, 2 važiavimas)
11:00 - 11:30 (30 min.) – Pertrauka (rezervinė grupė)


11:30 - 12:00 (30 min.) – #TrackDayLT / Sesija A-3 (A grupė, 3 važiavimas)
12:00 - 12:30 (30 min.) – #TrackDayLT / Sesija B-3 (B grupė, 3 važiavimas)
12:30 - 13:00 (30 min.) – Pertrauka (rezervinė grupė)


13:00 - 13:30 (30 min.) – #TrackDayLT / Sesija A-4 (A grupė, 4 važiavimas)

13:30 - 14:00 (30 min.) – #TrackDayLT / Sesija B-4 (B grupė, 4 važiavimas)
14:00 - 14:30 (30 min.) – Pertrauka (rezervinė grupė)


14:30 - 15:00 (30 min.) – #TrackDayLT / Sesija A-5 (A grupė, 5 važiavimas)

15:00 - 15:30 (30 min.) – #TrackDayLT / Sesija B-5 (B grupė, 5 važiavimas)
15:30 - 16:00 (30 min.) – Pertrauka (rezervinė grupė)


17:00 – Vartai uždaromi.



Administracinė komisija. Kiekvienas dalyvis, atvykęs į renginio teritoriją, turi praeiti administracinę komisiją (dokumentų tikrinimą ir pasirašymą). Ją atlikti galima bet kuriuo metu prieš važiavimą (atlikti turi kiekvienas vairuojantis asmuo). Rekomenduojame ją atlikti valanda prieš išvažiavimo laiką.

Techninė komisija. Po administracinės komisijos, užsiklijavus startinius lipdukus, dalyviui reikia pakviesti techninės komisijos komisarą ir praeiti komisiją. Tai rekomenduojame atlikti iki 30 min. prieš važiavimo pradžią. Ji daroma vieną kartą per dieną arba protesto atveju.

Dalyvių instruktažas. Trackday dalyviams vedamas dalyvių instruktažas likus mažiau nei 15 min. prieš kiekvieną naują sesiją trasoje. Nedalyvavusiems Išklausymas privalomas. 

Svarbu: dalyviai į trasą išleidžiami griežtai tik po administracinės, techninės komisijos ir instruktažo.


Saugumas
Treniruotę prižiūri ir Jūsų saugumu rūpinasi:
  • Administracija
  • Profesionalūs teisėjai (T);
  • Saugos automobilis (SC);
  • Gelbėjimo automobilis (RC);
  • Traliukas (TR);
  • Medicinos darbuotojai (MED);

Pastaba: saugumo užtikrinimo tikslais visiems dalyviams privaloma laiko matavimo įranga (ją išduoda Organizatorius). Grąžinti iškart po paskutinio važiavimo.

Kaina ir vietų skaičius
Vietų skaičius ribotas. Pirmenybė teikiama anksčiau užsiregistravusiems ir apmokėjusiems dalyviams.
Kaina priklauso nuo Jūsų paraiškos pateikimo datos ir grupių skaičiaus (maksimaliai galima imti dvi grupes vienam automobiliui).


#TrackdayLT (TimeAttack demo) dalyviams:

Užsiregistravus ir apmokėjus

iki 2024-06-10 iki 2024-06-18

Užsiregistravus ir apmokėjus

nuo 2024-06-11 nuo 2024-06-19

Kaina automobiliui (galima dalintis)

1 grupė

1x20 min.
4x30 min.

119 Eur

149 Eur

+1 grupė

1x20 min.
4x30 min.

69 Eur

99 Eur

Pastaba: mokestis taikomas automobiliui. Automobiliu galima dalintis iki 3 vairuotojų. Išankstinės registracijos metu paraišką pateikia vienas asmuo, kiti asmenys pildomi renginio vietoje, administracinės komisijos metu.

 Registracijos eiga

1. Po paraiškos pateikimo (registracijos) per 12 val. išsiunčiamas patvirtinimo laiškas su rekvizitais apmokėjimui (skambinkite nurodytais kontaktais, jeigu negaunate per 12 val.).

2. Gavę laišką atliekate dalyvio mokestį. Mokestis turi būti atliktas per 12 val. nuo laiško gavimo arba 24 val. nuo registracijos.

3. Po apmokėjimo gaunate tai patvirtinantį laišką. Jeigu Jums reikalinga sąskaita įmonei, registruodamiesi (paskutiniame paraiškos laukelyje) nurodykite įmonės rekvizitus arba nuorodą į juos.

4. Sekate renginio informaciją Telegram kanale ir laukiate asmeninio laiško su detalia renginio informacija (išvakarėse).

5. Atvykstate į renginį bent valanda anksčiau savo pirmo laiko trasoje.

Pastaba: Jeigu keičiasi Jūsų registracijos būsena, privalote apie tai mus apie tai informuoti skambučiu arba el. laišku.
Pastaba: artėjant renginio datai, dalyvio mokesčiai brangs.

Pastaba: Vietų skaičius ribotas. Pirmenybė teikiama anksčiau užsiregistravusiems ir apmokėjusiems dalyviams.
Pastaba: Jeigu dalinatės vienu automobiliu ir norite važiuoti daugiau - rinkitės daugiau trackday grupių (jeigu norite važiuoti bet kada - rinkitės visas 3 trackday grupes).

Keleiviai, žiūrovai, svečiai
Bilietai. Pilnamečiams svečiams įėjimas, automobilio parkavimas - 0 Eur.
Keleivius galima vežti tik automobiliuose su saugos lankais ir tik vairuotojams, patvirtintiems Organizatoriaus. Dėl leidimo vairuotojui kreipkitės į Organizatorių iš anksto (iki renginio). Kiekvienas keleivis turi pasirašyti sutartį administracijoje, kaina 10 Eur ir galioja visai dienai. Galutinę kainą keleiviui nustato vairuotojas ar jo įgaliotas asmuo.
Stebėti renginį galima iš dalyvių serviso parke esančių žiūrovų tribūnų (prie starto/finišo linijos) ir žiūrovų tribūnų trasos viduje (prie „ąžuolo“ posūkio).
Vairuotojams, pavojingai ar nesaugiai elgiantis trasoje, bet kuriuo metu gali būti uždrausta vežti keleivius ar net dalyvauti tolimesniuose važiavimuose.
Žiūrovams ir dalyviams privalu laikytis saugumo reikalavimų, kurie pateikiami renginio vietoje.

Taisyklės
Visi susiję dokumentai, taisyklės bus talpinami priedų skiltyje (aukščiau).
Pagrindiniai reikalavimai - techniškai tvarkingas automobilis, šalmas ir mėgavimasis procesu! :)

Teritorijos planas
Pateikiamas renginio vietoje.


Kontaktai
💙 Slalomo akademija
☎️ +370 618 64222
📧 slalomoakademija@gmail.com

2024 m. sezono kalendorius:
#

Registracija atidaryta

Pradžia: 2024-05-29 20:00
Pabaiga: 2024-06-21 20:00
Dalyvauti